Bluetooth Remote Control

Bluetooth Remote Control (SP) 0.9

Pc-applicaties op afstand bedienen met je telefoon

Ben je ook zo'n fan van bankhangen? Dan is Bluetooth Remote Control vast iets voor jou. De gratis software tovert je mobiele telefoon om tot afstandsbediening, met dank aan het Bluetooth-protocol. Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

Ben je ook zo'n fan van bankhangen? Dan is Bluetooth Remote Control vast iets voor jou. De gratis software tovert je mobiele telefoon om tot afstandsbediening, met dank aan het Bluetooth-protocol.

Als je net als de rest van je eeuwgenoten je pc gebruikt als geluidsinstallatie, dan maak je het zo gemakkelijk mogelijk. Met Bluetooth Remote Control zit de besturing van je entertainment wel snor. Gebruik je telefoon om Powerpoint, Winamp of Windows Media Speler te besturen vanaf je bed of luie stoel.

Ook programma's als PowerDVD of het Vista Mediacentrum bestuur je met de software. Bluetooth Remote Control heeft onder andere knopjes voor afspelen, terugspoelen en nummers overslaan aan boord.

Bluetooth-chips zijn met een goede reden in mobiele telefoons gezet. Dit programma legt uit waarom dit type verbinding zo verdraaid handig is.

Bluetooth Remote Control

Download

Bluetooth Remote Control (SP) 0.9